Bun venitcontact@prohara.ro

B

Curs Scoala de Soferi Categoria B

Curs Scoala de Soferi Categoria B

In Categoria B sunt incluse autovehiculele a caror masa totala maxima autorizata nu depaseste 3.500 kg si al caror numar de locuri pe scaune, in afara locului conducatorului, nu este mai mare de 8.

In Categoria B sunt incluse autovehiculele a caror masa totala maxima autorizata nu depaseste 3.500 kg si al caror numar de locuri pe scaune, in afara locului conducatorului, nu este mai mare de 8. De asemenea, este inclus in categoria B si ansamblul format dintr-un autovehicul din categoria B si o remorca a carei masa totala maxima autorizata nu depaseste 750 kg.

Scoala noastra de soferi va pune la dispozitie instructori auto cu o experienta vasta in domeniu, care se folosesc de cele mai moderne metode de predare si sunt alaturi de cursant pentru a il ajuta cu tot ce este necesar. Programul pentru cursurile practice este unul flexibil si ofera posibilitatea de efectuare cursuri si in weekend.

Autoturismele disponibile pentru efectuarea cursurilor sunt: Renault Megane decapotabil, Hyundai Accent, Ford Focus, Peugeot 307, masina automata Opel Astra.

Pachetul nostru pentru curs scoala de soferi categoria B cuprinde atat pregatire teoretica, cat si practica, in trafic, dar si in poligoane.

Conditiile de inscriere pentru fiecare participant la cursurile pentru scoala de soferi Categoria B – atat cutie manuala, cat si cutie automata sunt:

– Varsta minima 18 ani
– Buletin, carte de identitate
– Fisa medicala apt categoria B
– Aviz psihologic apt categoria B
– Certificat de cazier judiciar cu mentiunea pentru examen auto
– Taxa eliberare permis
– 2 poze tip buletin

Ne recomanda experienta, seriozitatea si preturile competitive!

Call Now Button