Bun venitcontact@prohara.ro

C

Curs Scoala de Soferi Categoria C

Curs Scoala de Soferi Categoria C

Categoria C sunt incluse autovehiculele, altele decat cele din categoria D, a caror masa totala maxima autorizata este mai mare de 3.500 kg si al caror numar de locuri pe scaune, in afara locului conducatorului auto, nu este mai mare de 8.

In Categoria C sunt incluse autovehiculele, altele decat cele din categoria D, a caror masa totala maxima autorizata este mai mare de 3.500 kg si al caror numar de locuri pe scaune, in afara locului conducatorului auto, nu este mai mare de 8. De asemenea, este inclus in categoria C si ansamblul format dintr-un autovehicul din categoria C si o remorca a carei masa totala maxima autorizata nu depaseste 750 kg.

Scoala noastra de soferi va pune la dispozitie instructori auto cu o experienta vasta in domeniu, care se folosesc de cele mai moderne metode de predare si sunt alaturi de cursant pentru a il ajuta cu tot ce este necesar. Programul pentru cursurile practice este unul flexibil si ofera posibilitatea de efectuare cursuri si in weekend.

Pachetul nostru pentru curs scoala de soferi categoria C cuprinde atat pregatire teoretica, cat si practica, in trafic, dar si in poligoane. Cursurile practice se realizeaza cu urmatoarele autovehicule: Camion MAN, Camion DAF.

Conditiile de inscriere pentru fiecare participant la cursurile pentru scoala de soferi Categoria C sunt:

– Varsta minima 21 ani
– Buletin, carte de identitate
– Fisa medicala apt categoria C
– Aviz psihologic apt categoria C
– Certificat de cazier judiciar cu mentiunea pentru examen auto
– Taxa eliberare permis
– 2 poze tip buletin

Ne recomanda experienta, seriozitatea si preturile competitive!

Call Now Button