Bun venitcontact@prohara.ro

D

Curs Scoala de Soferi Categoria D

Curs Scoala de Soferi Categoria D

In Categoria D este inclus acel autovehicul destinat transportului de persoane, avand un numar mai mare de 8 locuri pe scaune, in afara locului conducatorului auto.

In Categoria D este inclus acel autovehicul destinat transportului de persoane, avand un numar mai mare de 8 locuri pe scaune, in afara locului conducatorului auto. Autovehiculului din categoria D i se poate atasa si o remorca, a carei masa totala maxima autorizata nu depaseste 750 kg.

Scoala noastra de soferi Categoria D va pune la dispozitie instructori auto cu experienta in domeniu si care folosesc cele mai usoare si moderne modalitati de predare. Programul pentru cursurile practice este unul flexibil si ofera posibilitatea de efectuare cursuri si in weekend.

Pachetul nostru pentru curs scoala de soferi categoria D cuprinde atat pregatire teoretica, cat si practica, in trafic, dar si in poligoane. Cursurile practice se realizeaza pe autovehicului: Renault Karosa.

Conditiile de inscriere pentru fiecare participant la cursurile pentru scoala de soferi Categoria C sunt:

– Varsta minima 24 ani
– Buletin, carte de identitate
– Posesor permis de conducere categoria B sau C cu o vechime de pana la 1 an*
– Fisa medicala apt categoria D
– Aviz psihologic apt categoria D
– Certificat de cazier judiciar cu mentiunea pentru examen auto
– Taxa eliberare permis
– 2 poze tip buletin

*In functie de permisul deja obtinut/ detinut, Categoria B sau Categoria C, cursurile de pregatire teoretica si practica pot fi diferite, in sensul ca, acestea sunt mai scurte pentru posesorii de permis Categoria C.

Ne recomanda experienta, seriozitatea si preturile competitive!

Call Now Button